Privacy, eigen keuken, keuze met of zonder ontbijt, vanaf 65 euro, tel 0616414861

Geachte Gast,

Uw verblijf is in Niawier oftewel Nijewier, een dorpje dicht bij het stadje Dokkum.

Het dorp is een prima uitvalsbasis voor bestemmingen in Noord- Nederland.

Ook voor activiteiten zoals wadlopen, Ameland, Schiermonnikoog, de waddenkust alsmede natuurreservaat Lauwersmeer is het dorp een prima startpunt.

De overnachting is in een zelfstandig deel van het huis dat u op de foto ziet. Na 11 jaar vaste bewoning nu weer opnieuw terug naar tijdelijke overnachtingen.   Een eenvoudig maar functioneel onderkomen met een eigen ingang, een eigen keuken en sanitair, veel privacy dus. Gratis parkeerruimte vlak voor het appartement.

U bent vrij  uw eigen ontbijt mee te nemen, desgewenst zetten wij een door u besteld eenvoudig ontbijt klaar. Er is een aanrecht met kookfunctie, een magnetron en eetgerei in het appartement. Ook staat er koffie en thee.

De kosten voor twee personen zijn 65 euro per overnachting excl. het genoemde ontbijt. Dit bedrag kan worden achtergelaten op tafel. En een vermelding van uw bevindingen wordt zeer op prijs gesteld.

Toevoeging: voor uw caravan of camper is er een plekje op het erf.

Het gemeubileerde appartement is ook voor langere tijd (vakantiehuis) te huur. tarief in overleg. 

Trefwoorden: Dokkum Leeuwarden Groningen Drachten Ameland Schiermonnikoog Wad Wadlopen Waddenzee Moddergat Huize Lauwersland budget kwaliteit bed brochje bed breakfast overnachting 

Reservering en contact: Siebe Holwerda, Siercksmawei 15 9138 SW Nijewier.

tel0616414861  of via Email Lauwersland@live.nl 

Interessepeiling: dit huis geschikt voor mantelzorg ( twee aparte woonunits) onderverhuur of vakantiehuis is geschikt voor velerlei doeleinden. Wegens leeftijd van de eigenaar cq bewoner wordt gedacht aan verkoop op een nader te bepalen tijdstip. Het heeft een energieklasse C. 10 recente nieuwe zonnepanelen. Vloerverwarming gedeeltelijk. Geïsoleerde muren en dak. Optie is mogelijk op ca 900 bedrijfsgrond cq grasland naast het huis gelegen.